ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταβάλλεται το ποσό επιβράβευσης από το Τ.Π.& ∆ανείων στους δανειολήπτες εκπαιδευτικούς

Διάδωσέ το

Ποσό επιβράβευσης για τους συνεπείς δανειολήπτες

Από την Τρίτη  18/06/2019 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή σε περίπου 81.000 συνεπείς  δανειολήπτες από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού για το  β΄ εξάµηνο του 2018.

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Π.&∆ανείων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της νέας πολιτικής ρυθµίσεων δανείων στεγαστικού τοµέα  του Τ.Π.&∆ανείων, ενηµερώνουµε τους δανειολήπτες του Ταµείου ότι από την Τρίτη  18/06/2019 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή σε περίπου 81.000 συνεπείς  δανειολήπτες – υπόχρεους πάσης φύσεως δανείων στεγαστικού τοµέα,  τιτλοποιηµένων και µη, του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού για το  β΄ εξάµηνο του 2018.

Υπενθυµίζουµε ότι το µέτρο της επιβράβευσης εφαρµόστηκε για 1η φορά τον Ιούνιο  του 2017 και προβλέπει την επιστροφή τόκων λόγω µείωσης του επιτοκίου των  στεγαστικών δανείων των συνεπών δανειοληπτών του Ταµείου σε ποσοστό 1%  µεσοσταθµικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών σε ετήσια βάση. Το µέτρο  επαναλαµβάνεται ανά εξάµηνο.

Παρακαλούνται οι δανειολήπτες του Ταµείου, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ένταξης  στον ορισµό του «συνεπούς δανειολήπτη» και δεν έχουν µέχρι σήµερα γνωστοποιήσει τον  IBAN αριθµού λογαριασµού τους, ατοµικού ή κοινού, που τηρούν σε Τραπεζικό Ίδρυµα  της χώρας, όπως προβούν άµεσα στη γνωστοποίηση αυτού µέσω του συνδέσµου «e Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» της ιστοσελίδας του Ταµείου  (www.tpd.gr).

Η διαδικασία απόδοσης του ποσού της επιβράβευσης στους τραπεζικούς  λογαριασµούς των ως άνω δικαιούχων θα γίνεται κατά στάδια και για όσο χρονικό  διάστηµα χρειαστεί, µέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούµενων ελέγχων.

ΕΚ ΤΗΣ ∆ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

 

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *