ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πόλεις που μαθαίνουν”: Πρόσκληση για συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου

Διάδωσέ το

ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ
Καλές πρακτικές, μεθοδολογίες και πολιτικές
στην Αθήνα, Λάρισα, Θέρμη και Κόρινθο

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. Καλές πρακτικές, μεθοδολογίες και πολιτικές στην Αθήνα, Θέρμη, Κόρινθο και Λάρισα», με επιμέλεια του Γιώργου Μπαγάκη, Δημήτρη Δεληγιάννη, Γιώργου Κουλαουζίδη και Μαρίας Ηλιοπούλου, οι Εκδόσεις Γρηγόρη και οι επιμελητές του βιβλίου σας προσκαλούν σε συζήτηση με θέματα που άπτονται: της Διά Βίου Μάθησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως του προγράμματος των «Ανοιχτών Σχολείων» όπως αυτό υλοποιήθηκε σε σχολεία του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Δικτύου «Learning Cities» της UNESCO.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ-Πόλις (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα, επάνω από τη Στοά Βιβλίου) το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 11.30. -14.30

Θα χαιρετίσουν ο Γιώργος Καμίνης, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, ο Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων και ο Γιώργος Κόσυβας, Διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Θα μιλήσουν επιμελητές και συγγραφείς του βιβλίου:

 Δημήτρης Δεληγιάννης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, Καθηγητής-Σύμβουλος στο ΕΑΠ και Εκπρόσωπος της Λάρισας ως συντονίστριας πόλης του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO των «Learning Cities»

 Γιώργος Κουλαουζίδης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης, Καθηγητής-Σύμβουλος στο ΕΑΠ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΕΑ).

 Μαρία Ηλιοπούλου, πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων

Θα σχολιάσουν το βιβλίο:

 Μαρία Σφυρόερα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΤΕΑΠΗ, ΕΚΠΑ

 Εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων

Συντονιστής της συζήτησης:

 Γιώργος Μπαγάκης, Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πληροφορίες: gbag@otenet.gr 6977200946

H πρόσκληση

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *