ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλο μέρος των ήδη στελεχών γίνονται συντονιστές εκπαιδευτικού έργου( ενημερωτικό)

Διάδωσέ το

Ανακοίνωση από την

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (Παρεμβάσεις-Κινήσεις- Συσπειρώσεις)

rizospastiki-kinisi.blogspot.gr

Αιρετός Θανάσης Αγαπητός τηλ.6976281776 agapitos3@gmail.com  (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Κ. Μακεδονίας)

Αναπλ. αιρετός Σμήλιος Ηλίας τηλ.6932913799

ismilios@gmail.com

Συναδέλφισσες/οι, σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 14/9/18/ ολοκληρώθηκε με το άνοιγμα των φακέλων της βαθμολογίας των συνεντεύξεων, η διαδικασία επιλογής των συντονιστών εκπαιδευτικού έργου.

Έχουν σε όλους τους τομείς οριστικοποιηθεί τα μόρια των υποψηφίων και η ανακοίνωση προβλέπεται να γίνει μετά την επικύρωση των πινάκων από το υπουργείο παιδείας.
Η γενική παρατήρηση που μπορούμε αρχικά να καταθέσουμε είναι πως επιβεβαιώθηκε αυτό που αρχικά είχαμε επισημάνει πως ο νόμος και οι προβλεπόμενες διαδικασίες προωθούν ένα μεγάλο μέρος των ήδη στελεχών εκπαίδευσης και ενισχύουν τον προσανατολισμό διαμόρφωσης ενός νέου πιο συγκεντρωτικού “αξιολογικού” μηχανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τι θα κάνουν οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου. Ποια θα είναι η σχέση με τους εκπαιδευτικούς.
Με την ανακοίνωση των ονομάτων θα υπάρξει ανακοίνωση και για τα ουσιαστικά και για τα τυπικά ζητήματα και προβλήματα της συγκεκριμένης διαδικασίας επιλογής.

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

3 Σχόλια

  1. Όποιοι και να είναι οι νέοι Συντονιστές, τους εκπαιδευτικούς τους ενδιαφέρει μόνον ένα πράγμα. Να έχουν βοήθεια στη δουλειά τους. Εκεί που θα είναι και μ’αυτά που θα κάνουν οι Συντονιστές, ζήτω που καήκαμε…..Ένας θεσμός που δεν έχει πολλά ψωμιά, ήδη από τώρα….

  2. Είδηση θα ήταν το αντίθετο, να εμφανίζονταν από το πουθενά, νέοι “προσοντουχοι” που θα καταλάμβαναν τις θέσεις. Από το ύφος της ανακοίνωσης, μάλλον αυτό θα προτιμούσαν οι συντάκτες

    • Ε ναι..Ο συντάκτης ανήκει μάλλον σε αυτούς που θέλουν να πάρει η “σκούπα” όλα τα παλιά στελέχη..Ίσα-ίσα για να λένε ότι κάτι άλλαξαν και ότι οι ΣΣ γυρίσαν μαζικά στις τάξεις..
      Άντε τώρα να τους δω,που πάλι με τα ίδια πρόσωπα θα έχουν να κάνουν…
      Πολύ απλά.γιατί είναι οι καλύτεροι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *