ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπεύθυνη Δήλωση Ανάληψης-Διευκόλυνσης Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών σε άλλα ΠΥΣΔΕ – Υπόδειγμα

Διάδωσέ το

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης Ανάληψης-Διευκόλυνσης Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών σε άλλα ΠΥΣΔΕ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η ΔΔΕ Δράμας , όπως ακολουθεί:

Δείτε εδώ το υπόδειγμα από την ΔΔΕ Δράμας

Είμαι αποσπασμένος/η στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ _____________________(3) και αδυνατώ να παρουσιαστώ στο σχολείο που έχω οριστική/προσωρινή τοποθέτηση (___________________ )(4) προκειμένου να αναλάβω υπηρεσία με τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018. Για το λόγο αυτό επιθυμώ να κάνω χρήση της σχετικής διευκόλυνσης που περιγράφεται στο με αριθμ. πρωτ.101362/Ε2/ 19.06.2018 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δηλώνω επίσης, ότι επικοινώνησα με τον διευθυντή του σχολείου της οριστικής/προσωρινής τοποθέτησής μου και τον ενημέρωσα προκειμένου να με καταγράψει στο πρακτικό της 29ης Ιουνίου 2018 ως δικαιολογημένα απόντα /απούσα, βάσει του παραπάνω εγγράφου και σε συνεννόηση μαζί του ρυθμίστηκε το θέμα της θερινής υπηρεσίας μου.

Επιπλέον, δηλώνω ότι θα αποστείλω την παρούσα υπεύθυνη δήλωση και ταχυδρομικά στην υπηρεσία σας.

 www.didedra.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τα 15 νέα καθήκοντα που θα έχει ο Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων στα σχολεία
Έγγραφο 101362/Ε2/19-6-2018 του Υπουργείου Παιδείας
ΘΕΜΑ: «Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, παρακαλούμε η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018 να γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.
Επίσης, οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που ήταν αποσπασμένοι για το διδακτικό έτος 2017 2018 σε άλλο ΠΥΣΔΕ από εκείνο της οργανικής τους θέσης, δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση της θερινής υπηρεσίας σε σχολική μονάδα και από τυχόν άλλη υποχρέωσή τους στο ΠΥΣΔΕ οργανικής.

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *